Boek

Huiskamerconcert

Hiervoor hoef je de deur niet uit! Emma Lou komt bij je langs met gitaar, viool en mooie liedjes. Het enige wat jij regelt is een aandachtig publiek, een hapje en drankje. Een intieme maar relaxte sfeer, dit alles akoestisch uitgevoerd dus de buren hebben er geen last van. Helemaal niet als je ze uitnodigt!

Voor meer informatie en een prijsopgave mail naar info@emmalou.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

Theater

Een avondvullende muziektheatervoorstelling bij u in het theater.

Op je lijf geschreven

Een lied op je lijf geschreven! Vertel je verhaal verpakt in een persoonlijk lied. Ik schrijf het met alle liefde. Speciaal voor jullie bruiloft, het verjaardagsfeestje van een goede vriend, het jubileum van je bedrijf of elke andere bijzondere gelegenheid.

Voordat ik ga schrijven hebben we een gesprek over waar het lied over moet gaan en wat je wilt vertellen. Daarna ga ik aan de slag. Tussendoor hebben we contact of het voldoet aan jouw wensen en stuur ik je de definitieve versie. Op de gelegenheid zelf zing ik dit lied begeleid door piano of gitaar en eventueel een mooie vioolsolo.

BRUILOFT, FEEST OF FESTIVAL

Kleine intieme liedjes of Emma Lou knallend met volle bandbezetting? Er is veel mogelijk! Elk optreden is maatwerk. Emma Lou speelt in op wat passend is bij de gelegenheid. Neem contact met mij op, dan bespreken we je wensen.

Kijk

Luister