"VUL JE LONGEN MET LUCHTIGHEID EN ZING ZE UIT JE LIJF!"
Emma Lou

Zangcoach

Vrij zingen zonder schaamte of blokkade’s. Dit speelt een belangrijke rol in mijn lessen. Misschien zing je in een band, wil je toelating doen voor een muziekopleiding of wil je gewoonweg ontdekken wat je met je stem kan. Je bent welkom voor een proefles. Ook bij het schrijven van liedjes help ik je graag. We onderzoeken welke liedjes en muziekstijl(en) het beste bij jou passen. Daarbij daag ik je natuurlijk ook uit om eens buiten je comfort-zone te treden.

In de lessen besteed ik aandacht aan gezond stemgebruik, techniek, timing, intonatie, sound, performance en tekstbeleving. Ik besteed aandacht aan wat jij nodig hebt om jouw muzikaliteit optimaal te ontwikkelen. Elk lesjaar is er de mogelijkheid om je zangkunsten op het podium te laten zien!

Tarieven

Tot 21 jaar
Vanaf 21 jaar
Individueel
€21,-
€25,41
Duoles
€15,-
€18,15
Groepsles
€10,-
€12,10
Proefles
€10,-
€10,-

Alles op een rijtje

  • Een zangles duurt 40 minuten. Dit is inclusief binnenkomen, vertrekken, afspraken maken en repertoire uitzoeken.
  • De lessen worden aangeboden per 5 of 10 lessen. De leerling ontvangt hiervan een factuur over de mail.
  • De lessen zijn op een vaste lesdag en -tijd en worden in de les op per mail vastgelegd. Waar nodig kan hiervan worden afgeweken. In schoolvakanties wordt er in principe geen lesgegeven.
  • Bij verhindering van de leerling wordt het lesgeld niet in rekening gebracht wanneer de leerling binnen 24 uur belt, appt of mailt om de les te verzetten of te annuleren. Wordt hier niet aan voldaan dan wordt de les in rekening gebracht. 1 op de 10 lessen mag worden verzet door de leerling.
  • Bij verhindering van de docent wordt het lesgeld niet in rekening gebracht.
  • Als het lesgeld is overgemaakt heeft de leerling recht op de zanglessen. Het terugstorten van lesgeld is niet mogelijk

Kijk

Luister